Laat de natuur haar werk doen...

Bodyscan

Bij het doen van een bodyscan maken wij gebruik van het Bioscan SWA systeem. Dit systeem kan binnen 2 minuten 250 waardes meten die ook met de gangbare bloedtest kunnen worden gemeten. Het voordeel van dit systeem is dat er geen bloed hoeft te worden afgenomen.

Het SWA systeem werkt met elektromagnetische golven die via de huid naar binnen gaan. De golven resoneren met allerlei onderdelen in de cel. De resonantie wordt omgezet in getallen (waardes) waardoor wij kunnen aflezen of de waardes afwijken van het gemiddelde. Hierdoor zijn we in staat om overschotten of tekorten te meten op het gebied van voedingstoffen. Daarnaast kunnen we zien of bepaalde functies op orgaan of systeemniveau wel voldoende in balans zijn.

Door deze meting krijgen wij een goed beeld van de kwaliteit van de stofwisseling en kunnen wij op basis van de uitslag een heel gericht advies of behandelplan aanbieden.

Voor alle duidelijkheid:

  • Met dit systeem kunnen wij niet behandelen of een diagnose stellen. Dat willen wij ook niet. Wij bepalen liever zelf hoe wij gaan behandelen. De meting is puur bedoelt om extra informatie te krijgen waardoor wij veel beter in staat zijn om een bijpassende therapie in te zetten
  • De waardes kunnen niet worden vergeleken met de uitslag van de bloedtest. Doordat er in de cel wordt gemeten en niet in het bloed kunnen verschillen optreden.

 

Contact opnemen?

U kunt een e-mail sturen naar: info@vanurkvoeding.nl

Of bel ons op het volgende telefoonnummer: 0527685117